تمام کمانداران ایرانی راهی آمریکا می‌شوند

کد خبر: ۶۶۵۲۵۲
| |
5909 بازدید

با صدور ویزا برای تمامی اعضا، تیم ملی تیروکمان ایران در مسابقه‌های جام جهانی داخل سالن لاس وگاس آمریکا، شرکت می‌کند.

به گزارش ایسنا، یک ساعت پیش از سوی سفارت آمریکا در ارمنستان، ویزا برای تمام کمانداران، مربیان و همراهان تیم ملی تیروکمان جهت حضور در مرحله نهایی جام جهانی تیروکمان که قرار است از 22 بهمن در شهر لاس‌وگاس آمریکا برگزار شود، صادر شد که به همین دلیل فدراسیون با توجه به زمان اندکی که وجود دارد، در تلاش است تا تیم ملی کشورمان را به این مسابقه‌ها اعزام کند.

این در حالی است که محمدعلی شجاعی رییس فدراسیون تیروکمان پیش از این به دلیل صدورا ویزا برای 5نفر از اعضای تیم ملی ایران از اعزام نشدن تیم به رقابت‌های جام جهانی داخل سالن تیروکمان در لاس وگاس آمریکا خبر داده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت